De enthousiaste Jeugdcommissie is al ruim 50 jaar een begrip bij Zwemvereniging Sassenheim. Het is een groep bestaande uit zeven jonge leden die op meerdere momenten in het jaar activiteiten – op het droge – voor de jeugd organiseert. Door de jeugd, voor de jeugd, dus! 

Wat doet de Jeugdcommissie?

De Jeugdcommissie van ZV Sassenheim vormt het kloppende hart van de vereniging als het gaat om het betrekken en ondersteunen van jonge leden. We vinden het belangrijk dat alle leden buiten de zwem- en waterpolotrainingen op het droge ook met elkaar verbonden zijn.

De belangrijkste rol van deze commissie is het organiseren van activiteiten en evenementen die specifiek gericht zijn op de jeugdleden. Door deze diverse activiteiten creëert de commissie een hechte zwemvereniging, waarin jonge zwemmers zich betrokken voelen. Hoewel de focus op de jeugd ligt, organiseert de commissie ook meermaals activiteiten voor de oudere leden.

De jeugdcommissie tijdens het 50-jarige jubileumfeest

De Jeugdcommissie tijdens het 50-jarige jubileumfeest.

Over wat voor activiteiten gaat het dan?

De Jeugdcommissie van Zwemvereniging Sassenheim organiseert activiteiten op het droge. Een jaarlijks terugkerend evenement is het bekende zomerkamp. Menig lid is een of meerdere keren mee geweest op zomerkamp. Vanaf 14 jaar mag iedereen mee met deze leuke week. Daarnaast is er ieder jaar een kerstgala voor alle leden en voor de fanatieke spelletjesliefhebbers organiseert de commissie klaverjasavonden waarbij mooie prijzen gewonnen worden. Ook gaan de kinderen in de herfstvakantie totemroven, zoeken de jongste leden rond Pasen heel veel paaseitjes in de speeltuin en maken ze de mooiste creaties tijdens de knutselochtend. Kortom, met de Jeugdcommissie is er altijd wat leuks te doen buiten de zwem- en waterpolotrainingen!

Wie zit er in de Jeugdcommissie?

De commissie bestaat uit zeven leden, waaronder een voorzitter en een penningmeester.

FunctiePersoonBereikbaar
VoorzitterAmy Duijnhovenjeugdcommissie@zvsassenheim.nl
PenningmeesterSjoerd van Leeuwen
Algemeen lidPaul Koot
Algemeen lidRens Geurds
Algemeen lidBritt Paats
Algemeen lidMerel Steller
Algemeen lidJens van Nobelen

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.