Klaverjassen met de JC

28 november 20220

Het jaarlijks terugkerend evenement van de Jeugdcommissie was weer een succes. Op 25 november 2022 was ’t Onderdak goed gevuld met leden en introducees om te klaverjassen. Twaalf ‘jassers’ speelden die avond op hun best, maar er kan er maar een de winnaar zijn …

Deze avond speelde iedereen drie rondes met elke keer andere medespelers en tegenstanders. Na het klaverjassen telde de JC snel alle punten bij elkaar op en maakte Paul de scores bekend. Helaas kan niet iedereen winnen, maar je merkte wel dat iedereen aan elkaar gewaagd was. In totaal waren er vier prijzen, die verdeeld werden onder de top drie en de persoon met de minste punten.

Arthur haalde de minste punten binnen. Gelukkig heeft hij een heel jaar om te oefenen om volgende klaverjasavond hoger te eindigen. Op de derde plek eindigde Bert, Manon greep net naast de winst en Eric, die vorig jaar nog als derde eindigde, was deze avond de winnaar van het klaverjassen.

Ook niet-jassers waren welkom op dit evenement. Naast het spannende toernooi werd druk gesjoeld, liep het fanatisme hoog op bij een potje Machiavelli, werd het aantal dobbelstenen geraden bij Perudo en zijn er vingers geplet bij Halli Galli. Onder het genot van een lekker deuntje en een goede snack had iedereen het naar zijn zin.

Terugkijkend was het een geslaagde avond! Bedankt voor jullie deelname en gezelligheid. Zien we je 23 december bij het kerstgala?

Groetjes van de Jeugdcommissie

klaverjassen
V.l.n.r. Bert, Eric, Arthur en Manon

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.