Totemroof in de bossen

21 oktober 20230

Ondanks dat de herfst nog nauwelijks ingezet was, was de herfstvakantie alweer in aantocht. En dat betekent weekenden die vrijgeroosterd zijn van wedstrijden. Voor de JC de perfecte condities om een Totemroof te organiseren.

Deze actieve ochtend in het Leeuwenhorstbos is een stuk leuker dan zo’n verplichte boswandeling met je ouders en dat dacht ook een grote groep kinderen. Met dertig zwemmers en poloërs startte de warming-up met een goed potje slingertikker. Na wat variaties op dit tikspel, waarbij de JC ook doelwit was van de tikkers, was het tijd voor een ouderwets potje Totemroven.

De JC was minstens net zo enthousiast als de kinderen; er moest geloot worden welke JC’er de gevangenis ging bewaken, want eigenlijk wilden ze allemaal zelf lekker mee totemroven. Gelukkig werd de gevangenisbewaker vergezeld door een opbeurend muziekje, waarbij de zanger aangaf als er een nieuwe gevangenisuitbraak was. Na drie potjes totemroof en wat gezonde versnaperingen was het alweer tijd om huiswaarts te keren. Moe en voldaan begonnen de zwemmers aan hun herfstvakantie.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.