SponsorKliks

U koopt vast wel eens iets online (denk aan bol.com, Coolblue, Wehkamp, Thuisbezorgd etc.). Met deze aankopen kunt u (zonder dat het u iets extra’s kost) onze vereniging sponsoren! Het werkt heel gemakkelijk:

  • Ga naar www.sponsorkliks.com en zoek op ‘Zwemvereniging Sassenheim’ óf klik op de banner op onze website.
  • U komt nu op de SponsorKliks pagina van ZV Sassenheim. Hier kunt u de winkel aanklikken waar u uw aankoop wilt doen (er staat heel veel tussen, zelfs vakanties boeken kan via SponsorKliks).
  • U komt nu op de website van de aangeklikte winkel, en kunt daar uw aankoop doen. 75% van de commissie die SponsorKliks ontvangt, wordt vervolgens aan onze vereniging afgedragen!
https://www.zvsassenheim.nl/wp-content/uploads/2019/01/sponsorkliks.jpg

Vriendenloterij

Speelt u mee in de Vriendenloterij of wilt u mee gaan spelen in de Vriendenloterij? Dan kunt u met uw lot onze vereniging sponsoren.

Bij de Vriendenloterij kunt u als deelnemer zelf bepalen welk goed doel u steunt. U kunt niet alleen kiezen uit een van de 50 goede doelen die de Vriendenloterij heeft, maar ook uit 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland. Als u meespeelt in de Vriendenloterij voor Zwemvereniging Sassenheim, dan gaat de helft van uw lotprijs rechtstreeks naar de clubkas.

  • Via deze link kunt u een nieuw lot aanvragen: https://mee-spelen.vriendenloterij.nl/landing 
  • Kruis het 3e hokje aan bij “welk doel wilt u steunen” en zoek Zwemvereniging Sassenheim.
  • Als u al meespeelt met een lot in de Vriendenloterij dan kunt u met dit lot onze vereniging gaan vereniging steunen! U kunt via de ledenservice het goede doel aanpassen via 088 – 020 1020.
https://www.zvsassenheim.nl/wp-content/uploads/2021/09/VL_LOGO_2021_RGB.jpg

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.