Sinds begin 2023 heeft Zwemvereniging Sassenheim een nieuwe commissie: de Club van 100. Deze club ondersteunt de zwemvereniging middels kennis en middelen, met als missie ZVSassenheim een bloeiende vereniging te behouden voor jong en oud in Sassenheim en omstreken.

Hoe werkt de Club van 100?

De contributie voor deze commissie is vastgesteld op honderd euro per jaar. Over de opbrengst van de contributie en de besteding ervan vergaderen de leden van de club minimaal één keer per kalenderjaar. Zowel het bestuur van Zwemvereniging Sassenheim als ieder lid van de Club van 100 kan een voorstel doen voor een bestedingsdoel van de opbrengst. Hierbij kun je aan van alles denken, zoals een zwem- of waterpoloclinic of trainingsmateriaal. Het bestedingsdoel wordt democratisch gekozen, waarbij ieder lid van de commissie één stem heeft.

Voorzitter Hylke Visser en penningmeester Geert Lambers

Voorzitter Hylke Visser en penningmeester Geert Lambers

Voor wie is de Club van 100?

Iedereen kan lid worden van de commissie. Leden, oud-leden, ouders, oom, tantes, opa’s en oma’s – noem het maar op. Je hoeft dus geen lid te zijn van Zwemvereniging Sassenheim. De club is voor iedereen die de zwemvereniging financieel wil ondersteunen en wil meedenken met het boeiend houden van de vereniging. De club heeft een voorzitter en een penningmeester die democratisch gekozen zijn. Ze dienen overigens wel persoonlijk lid te zijn van de commissie.

Wil je Zwemvereniging Sassenheim ook ondersteunen door lid worden van de Club van 100? Meld je aan door te mailen naar clubvan100@zvsassenheim.nl.

Ledenlijst Club van 100

PersoonFunctie
Hylke VisserVoorzitter
Geert LambersPenningmeester

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.