Wedstrijdzwemmen

https://www.zvsassenheim.nl/wp-content/uploads/2018/12/P1060906.jpg

De jongsten kunnen bij de minioren wedstrijdzwemmen. Wedstrijdervaring doen zij op door speciaal georganiseerde miniorenwedstrijden. In de trainingen leren zij meer over de verschillende zwemtechnieken. Ook komen de keerpunten veel aan bod, want deze zorgen toch echt voor snellere zwemtijden!

Drie keer per jaar doet Zwemvereniging Sassenheim mee aan de Minioren Clubmeet, waarbij we met een team vol minioren strijden tegen andere verenigingen. Zo is de individuele zwemsport ook een teamsport!

De minioren stromen door naar de junioren, de jeugd en uiteindelijk naar de senioren. Alle leeftijden kunnen aan verschillende soorten wedstrijden meedoen. De belangrijkste zijn de competitiewedstrijden waarbij je het als vereniging opneemt tegen andere verenigingen. Verder zijn er nog juniorenwedstrijden, B4-kampwedstrijden en langeafstandwedstrijden. Genoeg mogelijkheden om beter te worden in het wedstrijdzwemmen! 

Is wedstrijdzwemmen niks voor jou? Neem ook eens een kijkje bij de watervaardigheidsgroep, het masterzwemmen of het trimzwemmen!

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.