ZVS schitterde op het kerstgala

24 december 20230

Na een krachtsinspanning (ofwel de 100×100) die ons nog wel even bij zal blijven, was het tijd voor het jaarlijkse ZVS-gala.

Door de Jeugdcommissie zijn kosten noch moeite gespaard om het zaaltje in ’t Onderdak met zijn systeemplafond om te toveren in een warme en gezellige ontmoetingsplaats die deze dagen in aanloop naar kerst betaamt. De Jeugdcommissie heeft genoten van deze avond, waarin eenieder weer heeft geschitterd in zijn of haar galakostuum. Wel willen we via deze weg graag afspreken met de verantwoordelijken van de 100×100 om volgend jaar deze evenementen niet in estafettevorm te organiseren, opdat de poloërs die deze duurinspanning niet zo gewend zijn, er wat minder uitgeblust bij zitten op het gala. Namens de Jeugdcommissie fijne dagen allemaal!

PS heb je leuke foto’s op het kerstgala gemaakt die je graag wilt delen? Stuur Suzanne even een appje via 06-21194308.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.