HomeVerenigingVerenigingskleding

Vanaf januari 2020 is het mogelijk om het hele jaar door verenigingskleding te bestellen via de webshop van MTB. Zie onderstaande link.

Webshop ZV Sassenheim MTB
https://www.zvsassenheim.nl/wp-content/uploads/2019/12/Zwembadpak.jpg

Zwembadpak

https://www.zvsassenheim.nl/wp-content/uploads/2019/12/Waterpolobadpak.jpg

Waterpolobadpak

https://www.zvsassenheim.nl/wp-content/uploads/2019/12/Polo-zwembroek.jpg

Zwembroek

https://www.zvsassenheim.nl/wp-content/uploads/2019/12/Jammer.jpg

Lange zwembroek

Richtlijnen nieuwe verenigingskleding

Ambitie
Het is ons streven dat vanaf start seizoen 2020/2021 leden zoveel mogelijk de verenigingskleding dragen conform onderstaande richtlijnen:

  • Jeugd en senioren zwemmers en waterpoloërs dragen in competitie/wedstrijd verband een zwembroek/badpak plus shirt en short uit de kledinglijn van ZV Sassenheim. Kaderleden dragen tijdens de trainingen en wedstrijden een shirt en short uit de kledinglijn van ZV Sassenheim
  • In de kledinglijn van ZV Sassenheim worden ook sweaters en tassen opgenomen. Later kunnen daar nog andere (kleding)stukken aan toegevoegd worden.

Het is niet toegestaan om:

  • In competitie/wedstrijd verband andere kleding te dragen met daar op de naam ZV Sassenheim en/of het logo anders dan de nieuwe en huidige kledinglijn van ZV Sassenheim.
  • Kleding te dragen van een andere zwemvereniging bij het uitkomen in competitie/wedstrijdverband voor ZV Sassenheim.

Sponsoring

Voor sponsoring zijn speciale kaders op de verenigingskleding beschikbaar. Deze zijn in overleg met het bestuur en mits conform het sponsorbeleid van de vereniging te gebruiken voor namen en eventueel logo’s van sponsors. Alle teams of leden die gebruik willen maken van sponsoruitingen op de verenigingskleding moeten dit altijd expliciet vooraf door het bestuur laten goedkeuren. De aanvragen voor sponsoruitingen lopen via de secretaris van het bestuur.

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.