HomeVerenigingVerenigingskleding

Webshop ZV Sassenheim MTB

Via bovenstaande link is het mogelijk om verenigingskleding te bestellen via de webshop van MTB. Naast de badpakken en zwembroeken die hieronder te zien zijn, zijn er ook sportbroekjes, trainingsbroeken, polo’s, vesten en sporttassen te koop.

https://www.zvsassenheim.nl/wp-content/uploads/2019/12/Zwembadpak.jpg

Zwembadpak

https://www.zvsassenheim.nl/wp-content/uploads/2019/12/Waterpolobadpak.jpg

Waterpolobadpak

https://www.zvsassenheim.nl/wp-content/uploads/2019/12/Polo-zwembroek.jpg

Zwembroek

https://www.zvsassenheim.nl/wp-content/uploads/2019/12/Jammer.jpg

Lange zwembroek

Verenigingsbadmutsen

Verenigingsbadmutsen zijn te bestellen bij de vereniging zelf. Wanneer je een verenigingsbadmuts wilt kun je een mailtje sturen naar bestuur@zvsassenheim.nl

https://www.zvsassenheim.nl/wp-content/uploads/2023/04/badmutsen.jpg
Richtlijnen nieuwe verenigingskleding

Ambitie
Het is ons streven dat vanaf start seizoen 2020/2021 leden zoveel mogelijk de verenigingskleding dragen conform onderstaande richtlijnen:

  • Jeugd en senioren zwemmers en waterpoloërs dragen in competitie-/wedstrijdverband een zwembroek/badpak plus shirt en short uit de kledinglijn van ZV Sassenheim. Kaderleden dragen tijdens de trainingen en wedstrijden een shirt en short uit de kledinglijn van ZV Sassenheim
  • In de kledinglijn van ZV Sassenheim worden ook sweaters en tassen opgenomen. Later kunnen daar nog andere (kleding)stukken aan toegevoegd worden.

Het is niet toegestaan om:

  • In competitie-/wedstrijdverband andere kleding te dragen met daarop de naam ZV Sassenheim en/of het logo anders dan de nieuwe en huidige kledinglijn van ZV Sassenheim.
  • Kleding te dragen van een andere zwemvereniging bij het uitkomen in competitie-/wedstrijdverband voor ZV Sassenheim.

Sponsoring

Voor sponsoring zijn speciale kaders op de verenigingskleding beschikbaar. Deze zijn in overleg met het bestuur en mits conform het sponsorbeleid van de vereniging te gebruiken voor namen en eventueel logo’s van sponsors. Alle teams of leden die gebruik willen maken van sponsoruitingen op de verenigingskleding moeten dit altijd expliciet vooraf door het bestuur laten goedkeuren. De aanvragen voor sponsoruitingen lopen via de secretaris van het bestuur.

Tweede kans

Hier bieden we de leden de mogelijkheid om badkleding, verenigingskleding, zoomers etc. te koop aan te bieden aan andere leden.

We kunnen ons voorstellen dat er veel jeugdleden zijn die een zwembroek of badpak hebben gekocht wat inmiddels te klein is geworden en wat misschien niet veel is gedragen. En misschien wil je dit wel doorverkopen, maar je weet niet goed hoe je de andere leden kunt bereiken. daarvoor is deze plek. Heb je een item wat nog goed genoeg is voor een 2e ronde, maar ken je niemand die het zou willen kopen? Laat ons dan weten via info@zvsassenheim.nl wat je in de aanbieding hebt en hoeveel je ervoor zou willen hebben. Dan plaatsen wij de items op deze site zodat anderen deze kunnen zien en kunnen overnemen. Denk eraan dat we daar wel je telefoonnummer bij zetten zodat iemand contact op kan nemen.

https://www.zvsassenheim.nl/wp-content/uploads/2021/06/te-koop-poster-klein.png

Heb jij iets te koop aan te bieden?Mail naar info@zvsassenheim.nl

met de prijs en je telefoonnummer
https://www.zvsassenheim.nl/wp-content/uploads/2019/12/Jammer-640x462.jpg

Lange kinderzwembroek

Maattabel vervaagd, tailleband 30 cm
Gedragen door 9-jarige
Prijs: n.t.b.

Geïnteresseerd? Bel Roosje de Boer - Blauw op 06-18137809

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.