Iedereen blij na succes minipolotoernooi

18 november 20220

Het jaarlijkse minipolotoernooi vond afgelopen 13 november weer plaats bij Zwemvereniging Sassenheim. Met vijftien teams, meer dan honderd kinderen en al hun supporters was het in het zwembad weer gezellig druk.

In de Wasbeek verwelkomde ZV Sassenheim teams van ZVL1886, ZPB, Z&PC Katwijk, De Devel, De Plas, Poseidon 56, AZC, ZVVS, Alkemade en Vivax. Het doel van het minipolotoernooi is om de kinderen spelenderwijs de regels van waterpolo te leren. Daarnaast werd de stand niet bijgehouden, want plezier stond deze dag ook voorop.

Voor de meeste kinderen was dit hun eerste waterpolowedstrijd, maar dat was in het water nauwelijks te zien. Verdedigende acties werden afgewisseld met mooie passes, maar ook het zwaaien naar oma en de koprol voor het doel ontbraken niet.

Gebaseerd op de kinderen die na afloop met een vaantje, een zak pepernoten en een grote glimlach het zwembad verlieten, kunnen we weer spreken van een geslaagd toernooi.

Bij deze ook weer veel dank voor de vrijwilligers die minipolotoernooi weer mogelijk hebben gemaakt!

minipolotoernooi

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.