De beroemde klaverjasavond

2 november 20210

De Jeugdcommissie organiseerde ook dit jaar de klaverjasavond. Op vrijdag 29 oktober was er een spannend klaverjastoernooi aan de gang in ’t Onderdak. Na een jaar online voelde het weer als vanouds om in het echt aan elkaar te wagen in een spelletje klaverjas. Om half negen begon het toernooi met 12 gemotiveerde klaverjassers. 

Op de poster van de klaverjasavond stond natuurlijk aangegeven dat je ook voor de gezelligheid langs kon komen. Gelukkig hebben veel mensen hiernaar geluisterd. In de kamer naast het toernooi waren genoeg mensen aan het sjoelen, kletsen of andere spellen aan het spelen! En dat allemaal onder het genot van een lekker muziekje. 

Na afloop van het toernooi was het aan Paul om de prijsuitreiking te doen. En wat deed hij dat goed! Helaas kan niet iedereen winnen, maar iedereen was wel aan elkaar gewaagd. Op de laatste plek stond Elize, maar geen zorgen: ze ging blij naar huis met een leuke troostprijs. Op derde plek eindigde Eric. De jeugdcommissie haalde de tweede plek (met dank aan Jens en Paul) en de eerste plek ging naar niemand minder dan onze voorzitter Frank! Omdat de jeugdcommissie zelf geen plekje op het podium wil, gingen Elize, Eric en Frank naar huis met mooie (en lekkere) prijzen.

Al met al een geslaagde avond! Bedankt voor jullie deelname en gezelligheid. Tot de volgende keer! En zet de volgende activiteit alvast in je agenda: 26 november filmavond!

Benieuwd naar andere activiteiten van de Jeugdcommissie? Lees hier o.a. het bericht over de Totemroof.

Groetjes van de Jeugdcommissie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.