Minipolotoernooi in Wassenaar

21 januari 20240

De jongste leden van Zwemvereniging Sassenheim reisden zondag 21 januari 2024 naar het Sterrenbad van WZK (Wassenaar) voor het minipolotoernooi.

Twee teams, bestaande uit veertien enthousiaste kinderen, lieten tijdens het minipolotoernooi zien waar ze al een tijdje voor trainen. Er werden schitterende doelpunten gemaakt, zijn vele wedstrijden gewonnen en sommige helaas gewonnen. Maar dat is niet erg. Het belangrijkste tijdens het minipolotoernooi plezier hebben. Spelenderwijs leren ze waterpolo. Ze hoeven zich niet al te streng aan de regels te houden en er worden er geen scores bijgehouden.

Vanuit een volle tribune werden de spelers aangemoedigd door ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s. Wanneer er even rust was, werd er gespeeld in het vrije stuk water. Genoeg tijd om te sporten en spelen dus. Eind van de dag ging iedereen voldaan naar huis. Op naar het volgende toernooi!

Lijkt waterpolo jou ook een leuke sport? Kom een keer kennismaken in de Wasbeek! Stuur gerust een mailtje naar waterpolo@zvsassenheim.nl.

Minipolotoernooi

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.