De derde competitiewedstrijd in Bodegraven

29 januari 20240

Zwemvereniging Sassenheim was zondag 28 januari vertegenwoordigd bij de derde competitiewedstrijd in Bodegraven, waarbij indrukwekkende prestaties zijn neergezet!

Met een klein, maar gedreven team gingen de zwemmers van ZV Sassenheim de uitdaging aan. Anouk maakte haar debuut op de 400 meter vrije slag, met een bewonderenswaardige tijd van 5:46,44. Ook Nick en Wesley H lieten zich niet onbetuigd, met aanzienlijke verbeteringen op dezelfde afstand. Daarnaast werden talloze persoonlijke records verbroken, wat de sfeer in het zwembad tot grote hoogten bracht.

Competitiewedstrijd zonder douche

Ondanks de sportieve successen was er één tegenvaller: na de wedstrijd was douchen niet toegestaan. Desondanks overheerste het enthousiasme en de teamgeest, wat veelbelovend is voor de volgende competitiewedstrijd op 10 maart. Deze keer is de competitiewedstrijd in thuisbad de Wasbeek en de hoop is groot dat een grotere groep deelnemers aan de start zal verschijnen. Het belooft een spannende en gezellige dag te worden, waarbij de zwemmers opnieuw hun krachten zullen bundelen voor indrukwekkende prestaties in eigen bad.

Competitiewedstrijd

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.