100×100: de ultieme uitdaging

23 december 20230

Wat een feestje was de 100×100. Maar liefst 44 zwemmers volbrachten – alleen of in teamverband – hun eigen uitdaging door deze zware afstand.

Bij de 100×100 had je de keuze om 100 keer of 90 keer 100 meter te zwemmen. De zwemmers hadden drie uur de tijd. Dit betekent dat je bij de 100 keer elke 1 minuut 45 van start gaat. Als je 90 keer deed, kon je elke twee minuten weg. Gelukkig hoefde je niet alle 100 of 90 keer zelf te zwemmen. Sommigen zwommen het in estafettevorm. Zo is deze uitdaging op ieder niveau een prestatie op zich!

Eén dame en twaalf heren zwommen in een strak tempo de tien kilometer vol. In het treintje dat elke twee minuten voltrok volbrachten negen zwemmers de negen kilometer. De chocomel en kerststol na afloop waren meer dan verdiend. Waar de één al riep “volgend jaar weer”, had de ander nog een nachtje herstel nodig. We kunnen terugkijken op een prachtige eerste editie van deze zwemklassieker!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.