De masterwedstrijd in Zwijndrecht

16 december 20230

De masters mochten op 16 december hun kunsten vertonen in het nieuwe bad De Hoge Devel in Zwijndrecht. Met acht banen naast elkaar kon er worden gestreden tijdens de masterwedstrijd.


Startend met een 4×100 meter estafette waarbij Yvon de eer had om in te vallen en als beloning 100 meter vlinderslag mocht zwemmen, viel Sassenheim gelijk in de prijzen. Eerste (en enige) in de categorie 160+ van de masterwedstrijd.


De nummers volgden elkaar in rap tempo op. Bogdan blonk uit op zijn geliefde schoolslag. Frank gaf een masterclass beheerst zwemmen op de 200 meter rugslag en ga zo maar door. Niet onvermeld mag blijven het optreden van een deelneemster met geboortejaar 1938! Hoewel zij op het startblok geholpen moest worden, liet zij toch een mooie startduik zien. Als laatsten lieten Frank en Wesley zien echte stayers te zijn door 800 meter vrije slag in rap tempo af te leggen.

Een gezellige middag en voor volgende keer: er kunnen nog veel meer deelnemers bij!

Masterwedstrijd

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.