Uitslag van de Grote Clubactie 2023

25 november 20230

Van 23 september tot en met 13 november konden jullie loten verkopen voor de Grote Clubactie. Hiermee steunden jullie Zwemvereniging Sassenheim, waardoor de vereniging de stijgende prijzen kan opvangen. Dit jaar hebben we als club ruim 1.100 loten verkocht. Dit is een mooie opbrengst van ruim 2.600 euro! Helaas wat minder dan vorig jaar, maar nog steeds een mooi bedrag! Alle verkopers: bedankt!

Binnen de vereniging hebben we tien leden die 25 of meer loten hebben verkocht. We willen hen graag in het zonnetje zetten bij de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen op 6 januari 2024 met een mooie medaille. 

Uiteraard zijn we ook superblij met het grote aantal verkochte superloten. Heren 4 heeft twee superloten gekocht en heren 1 en de masters allebei een. Tevens heeft een aantal spelers van heren 2 en 4 nog eens vier superloten verkocht. Al deze superloten bij elkaar zorgen toch voor bijna duizend euro voor de verenging. Geweldig! 

Volgend jaar hopen we dat de 200 leden die dit jaar niet meegedaan hebben zich ook willen inzetten. Hiermee houden we de vereniging namelijk financieel gezond. Volgend jaar doen we uiteraard weer mee met de Grote Clubactie, dus zie het als een nieuwe kans!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.