Open waterpolotrainingen jeugd

26 oktober 20230

Vanaf november organiseert Zwemvereniging Sassenheim elke eerste zaterdag van de maand open waterpolotrainingen voor basisschoolkinderen die kennis willen maken met waterpolo. De eerste open waterpolotraining is op zaterdag 4 november van 9.35 uur tot 10.25 uur in zwembad Wasbeek (Van Alkemadelaan 12). 

Of ze nou een beginnend of ervaren zwemmer zijn of gewoon een nieuwe sport willen leren, ieder kind is welkom bij de open waterpolotrainingen. De enige voorwaarde is dat ze in bezit moeten zijn van een B-diploma. Met deze open waterpolotrainingen maken de kinderen kennis met de basis van waterpolo.

Trainen en wedstrijden

Waterpolo is een sport voor iedereen. Eén van de doelstellingen van Zwemvereniging Sassenheim is dat ieder kind met veel plezier kan waterpoloën, trainen en spelen op zijn of haar niveau. Bij de open waterpolotrainingen sluiten deelnemers aan bij de E- of D-jeugd. Hier ligt de focus op het verbeteren van balvaardigheid, watergevoel, zwemvaardigheid en verdedigings- en aanvalstechnieken. Zo krijgen ze de sport snel onder de knie.

Tijdens de open waterpolotraining kunnen kinderen erachter komen of de sport wat voor hen is. Als ze uiteindelijk vaker komt trainen, kunnen ze meedoen aan competitiewedstrijden en toernooitjes. Een mooi moment om alles wat ze tijdens de trainingen hebben geleerd in praktijk te brengen.

Kom je ook een keer meedoen? Voor aanmelden of bij vragen, stuur een e-mail naar waterpolo@zvsassenheim.nl.

flyer open waterpolotrainingen

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.