ZVS heeft een nieuwe commissie: Club van 100

14 maart 20230

Sinds donderdag 23 februari 2023 heeft ZV Sassenheim een heuse Club van 100. Om meer te weten te komen over deze gloednieuwe commissie binnen de vereniging vertellen initiatiefnemers Geert en Hylke daar meer over.

Waarom een Club van 100?
Geert: Ik ben al vele jaren betrokken bij de club als speler, scheidsrechter en trainer/coach. Ik merkte dat de club het de laatste jaren steeds zwaarder kreeg op financieel gebied, maar ook dat het steeds lastiger wordt om de binding te houden met de mensen die om wat voor reden dan ook geen lid meer zijn. Graag wil ik mij inzetten om de de vereniging gezond en bloeiend te houden voor de komende jaren.

Wat is het doel van de Club van 100?
Hylke: Enerzijds willen we de club steunen met financiële middelen. Vorig jaar hebben we met een aantal mensen ons hard gemaakt voor de Grote Clubactie. Toen hebben we gezien dat veel mensen bereid zijn om iets extra’s te doen voor de club. Anderzijds willen we het bestuur van de club ook ondersteunen met raad en daad.

Voor wie is de Club van 100 bedoeld?
Geert: De Club van 100 is voor iedereen die ZV Sassenheim een warm hart toedraagt. Leden, oud-leden en niet-leden, iedereen is welkom bij de Club. Enige voorwaarde is dat iedereen jaarlijks minimaal 100 euro doneert.

Hoe werkt de Club van 100?
Hylke: De Club start met Geert als penningmeester en Hylke als voorzitter. Net zoals de jeugdcommissie maken ze onderdeel uit van de vereniging. Jaarlijks zal de Club van 100 (in overleg met het bestuur) stemmen over de besteding van het geld van de Club van 100. De bedoeling is dat we wat extra’s voor de club kunnen doen op het gebied van eenmalige kosten. Dit kan zijn de aanschaf van extra materialen, of een bijdrage aan een activiteit van de jeugdcommissie.

Dit klinkt allemaal vrij serieus, gaan jullie ook nog wat gezelligs doen?
Geert: Zeker. We hopen op korte termijn minimaal 25 ‘leden’ bij de club te hebben. We willen dit jaar nog een gezellige activiteit organiseren. Misschien kunnen we een oefenwedstrijd spelen tegen Dames 1, als ze kampioen zijn geworden.

Wat moeten mensen doen als ze enthousiast zijn geworden?
Hylke: Heel eenvoudig, stuur een mail naar clubvan100@zvsassenheim.nl en geef aan dat je graag bij de club wilt. We nemen dan contact met je op!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.