Eerste competitiewedstrijd voor de zwemmers

3 oktober 20220

De zwemmers van Zwemvereniging Sassenheim hadden afgelopen zondag hun eerste competitiewedstrijd van het jaar.

Dit jaar zwemt ZV Sassenheim tegen nieuwe verenigingen. De zwemvereniging is immers vorig jaar gepromoveerd. Dat was wel een nieuwe ervaring, want ZVL-1886, ZV Haerlem en het Y zijn grote verenigingen. 

ZV Sassenheim kwam met een kleine, maar sterke ploeg. Er werden veel persoonlijke records verbroken. Coaches Pascal, Frank en Bernadette waren zeer tevreden. Bernadette: “Er zit een hoop in onze zwemmers. Ze doen zeker niet onder voor de rest!”

Op 20 november volgt de volgende competitiewedstrijd. Zwemvereniging Sassenheim hoopt op weer zo’n mooie wedstrijd. Hopelijk met een grotere ploeg, zodat de mooie ervaringen met meer zwemmers gedeeld kan worden.

  • Bekijk hier de zwemwedstrijdkalender.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.