ZVS doet mee met Grote Clubactie

2 oktober 20220

Zwemvereniging Sassenheim doet dit jaar mee met de Grote Clubactie! Het doel hiervan is simpelweg om onze mooie sport betaalbaar te houden, zeker met de huidige energieprijzen. Voor 200 zwembaden in Nederland dreigt al sluiting, maar wij willen graag lekker blijven zwemmen!

Vanaf zaterdag 24 september kun je zoveel mogelijk loten verkopen voor de zwemvereniging. Van elk verkocht lot van € 3,- gaat 80% naar Zwemvereniging Sassenheim!

Hoe ziet onze actie eruit?

  • Ieder lid krijgt zaterdag een mailtje vanuit de Grote Clubactie met een persoonlijke verkooppagina. Daarmee kun je door te delen via WhatsApp / social media, maar ook direct aan de deur, loten verkopen aan buren, familie, vrienden, etc. 
  • Leden van 12 jaar en jonger krijgen een persoonlijke ‘scorecard’ uitgereikt met een QR-code en verdienen bij 20 verkochte loten een vrijkaartje voor het discozwemmen in de Wasbeek en bij 30 loten zelfs een tweede kaartje. 
  • We zetten ook in op de verkoop van superloten van €150 per stuk waarvan ook 80 procent naar de vereniging gaat. Echt iets om met je team te doen (deel een tikkie!), voor je suikeroom of -tante, bedrijven, etc. Superlot verkocht? Dan geven we daar aandacht aan in de Superlot Hall of Fame op onze socials! 
  • Uiteraard hebben we ook een mooie prijs voor degene die de meeste loten verkoopt, dus stop zeker niet!

De Grote Clubactie duurt acht weken en op 6 december is de trekking. Ben je geen lid, maar wil je Zwemvereniging Sassenheim toch steunen? Dat kan via deze link.

Wij wensen jullie heel veel succes met het verkopen van de loten! Vragen over de actie? Schiet Hylke Visser aan of mail hylkev@xs4all.nl

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.