Hall of fame superloten

7 oktober 20220

Zwemvereniging Sassenheim doet mee met de Grote Clubactie. We zetten ook in op de verkoop van superloten van €150 per stuk waarvan 80 procent naar de vereniging gaat. Echt iets om met je team samen te doen, voor je suikeroom of -tante, bedrijven etc. Heb je een superlot verkocht? Dan kom je hier op onze Hall of fame!

Vanaf zaterdag 24 september kun je zoveel mogelijk loten verkopen voor de zwemvereniging. Van elk verkocht lot van € 3,- gaat 80 procent naar Zwemvereniging Sassenheim! Wil je gewoon een lot kopen? Dat kan hier. De Grote Clubactie duurt acht weken en op 6 december is de trekking. 

Heren 4

Zij waren de eerste met een superlot!

De Masters

Bernadette heeft het superlot in ontvangst genomen namens de masters (die zaten te stuk na een loodzware training)!

Stukadoorsbedrijf Henk-Jan Vooys

Ook Stukadoorsbedrijf Henk-Jan Vooys uit Katwijk draagt ZS Sassenheim een warm hart toe. Bedankt voor het steunen van de Grote Clubactie middels een superlot!

Onderhoudsbedrijf Ronald van Iterson

Onderhoudsbedrijf Ronald van Iterson uit Leiderdorp steunt ZV Sassenheim middels een superlot. Super bedankt voor je steun, Ronald!

Schildersbedrijf Hans van der Plas

Schildersbedrijf Hans van der Plas uit Katwijk heeft het afgelopen jaar een aantal mooie objecten in Sassenheim geschildert. Nu draagt hij ook ZV Sassenheim een warm hart toe met maar liefst twee superloten. Bedank Hans!

Meijer Bouw Sassenheim

Superlot verkocht door Xemm aan Meijer Bouw.

NFK Bouw

Nic van NFK Bouw uit Leiderdorp draagt ZV Sassenheim ook een warm hart toe. Mede dankzij zijn superlot houden we de vereniging leefbaar. Super bedankt Nic!

Ben jij de volgende in onze Hall of fame?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.