Eerste zwemwedstrijd van het seizoen

19 september 20220

Afgelopen zondag 18 september werd de eerste zwemwedstrijd (Minioren Circuit deel 1) van het seizoen weer gezwommen in Zoetermeer.

Coach Rianne ging op pad met zes van onze minioren. Voor Koen was het zijn eerste echte zwemwedstrijd. Dat was niet te zien, want hij zwom alsof hij al jaren wedstrijdervaring had. Foutloos en met een lekker tempo. De andere zwemmers zijn al wat meer ervaren in wedstrijden en hadden er zin in.

Er werden bijna alleen maar persoonlijke records gezwommen. De laatste afstanden waren de meest uitdagende afstanden. Voor Noud, Guus en Megan stond een 100 meter wisselslag op het programma en voor Victor en Logan een 200 meter wisselslag. Wisselslag is een heerlijke afstand, maar wel eentje waarbij je goed moet nadenken over de verschillende slagen, maar ook over al die verschillende keerpunten. 

Kortom, de minioren hebben weer goed hun best gedaan bij de eerste zwemwedstrijd van dit seizoen. Kinderen blij, ouders trots en coach tevreden. Wat wil een vereniging nog meer?

  • Bekijk hier de zwemwedstrijdkalender 2022-2023.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.