Stem op ZVS bij Rabo ClubSupport

8 september 20220

Ook dit jaar doen we als zwemvereniging weer mee met de Rabo ClubSupport! Kunnen we op jouw stem rekenen? 

Van 5 tot en met 27 september is het mogelijk om op Zwemvereniging Sassenheim te stemmen met de Rabo ClubSupport. Als Rabobank-lid kun je met je unieke code stemmen op onze vereniging. Stemmen kan in de Rabo-app of via deze link.

De opbrengst besteden we aan nieuwe tablets voor de waterpolo! In de waterpolo-app kun je eenvoudig alle standen en uitslagen vinden en zelfs wedstrijden live volgen. Dit alles door het digitale wedstrijdformulier dat de jury tijdens de wedstrijd bijhoudt. Daar hebben ze echter wel een goede up-to-date tablet voor nodig. Gezien onze tablets bijna te oud zijn voor de nodige updates, is het hoog tijd voor nieuwe. Help jij mee?

Vorig jaar deed Zwemvereniging Sassenheim ook mee met de Rabo ClubSupport. Met een opbrengst van €531,91 hebben we nieuwe verenigingsbadmutsen gekocht. Dit jaar willen we de opbrengst graag overtreffen. Daar kun jij als Rabo-lid bij helpen!

Stemmen kan dus in de Rabo-app of via deze link. Alvast bedankt!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.