JC luidt nieuwe jaar in met sportmiddag

11 januari 20220

Op zondag 9 januari heeft de Jeugdcommissie ondanks alle maatregelen toch een leuke sportmiddag kunnen organiseren voor de jeugd tot en met 17 jaar.

Eerst mocht iedereen jonger dan 13 jaar laten zien of zij nog een beetje fit waren. Met 25 kinderen sterk werd enthousiast meegedaan aan de warming-up, wat al snel resulteerde in een aantal rode gezichten. Na een korte drinkpauze was het eindelijk tijd voor een teamsport, namelijk een combinatie tussen voetbal en honkbal, bedacht door gymdocenten Robin en Britt. Tijdens de sportmiddag was het erg leuk om te zien dat het enthousiasme en fanatisme de afgelopen maanden zeker niet verloren is gegaan! Afsluitend werd een potje ‘iemand is hem niemand is hem’ gespeeld, waarna iedereen weer opgehaald werd en zelfvoldaan op de bank kon ploffen.

Hierna was het tijd voor de groep met de oudere jeugdleden. Met vijftien deelnemers was de groep van 13 tot en met 17 jaar iets minder groot, maar de deelnemers waren zeker niet minder enthousiast. Na een korte warming-up was het al snel tijd voor het spel der spellen: Kastibal, wederom bedacht door Robin en Britt. Uiteindelijk trok team 2 onder leiding van MVP (Most Valueble Player) Wisam de winst nipt over de streep.

Namens de JC willen wij alle deelnemers bedanken voor de inzet tijdens de sportmiddag en hopelijk tot snel bij een nieuwe activiteit!

  • Vorig jaar organiseerde de Jeugdcommissie nog een totemroof.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.