JC organiseerde totemroof

18 oktober 20210

Zondag 17 oktober vierde onze Jeugdcommissie samen met de jeugd dat de herfstvakantie was begonnen. Vooral omdat de Totemroof vorig jaar niet door kon gaan, was iedereen dit jaar extra enthousiast en gemotiveerd. Zelfs een aantal leden van de A-jeugd – die zeer scherp waren op het ontbreken van een maximumleeftijd op de uitnodiging – deed weer een nostalgisch potje Totemroof mee. 

Om half 2 verzamelden we bij de Wasbeek, zodat we goed uitgerust aan een potje Totemroof konden beginnen. Met 25 man vertrok de Jeugdcommissie met prachtig weer naar het Leeuwenhorstbos. Voor een potje Totemroof heb je natuurlijk, net als bij waterpolo en zwemmen, een goede warming-up nodig. Daar zorgde Britt goed voor: eerst een ouderwets spelletje Kat en Muis en daarna introduceerde ze een nieuw spel: het McDonaldsspel. Daar moest je in teams een Big Mac, frietjes of een milkshake nadoen op Britts commando. Dat leverde natuurlijk een hilarisch gezicht op. 

Na een goede warming-up kon de totemroof dan toch echt beginnen. De groep werd in twee teams verdeeld: een aanvallend team en een verdedigend team. Om te winnen moest het aanvallende team de verstopte totem van het verdedigende team vinden. Het verdedigende team deed er natuurlijk alles aan om dit te voorkomen door middel van tikken en een door Bas goed bewaakte gevangenis.

Nadat bij het eerste potje de totem niet was gevonden, draaide we de teams om. Helaas werd bij het tweede potje de totem ook niet gevonden. De totemroofskills waren erg stoffig geworden. De jeugdcommissie kon wel merken dat er een jaar niet was getotemroofd! Na een afsluitend potje van Jeugdcommissie, A-jeugd en Niels vs. de jeugd, zat de Totemroof er voor dit jaar helaas op. En wat hebben we er weer van genoten!

We hopen dat jullie totemroofskills nu een beetje up-to-date zijn en zien jullie graag volgend jaar weer! 

Groetjes van de Jeugdcommissie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.