Korfspelen, maar dan anders!

24 januari 20210

In navolging van de jeugdcommissie organiseerden een aantal zwemtrainers zondag 24 januari een spelmiddag voor de jongste leden van onze vereniging. Leuk dat er zoveel jongens en meisjes op af kwamen. Met 37 kinderen begonnen we met een gezamenlijke warming-up op het hoofdveld van korfbalvereniging TOP. Snel daarna werden de kinderen verdeeld in vier groepen. Flessenvoetbal, trefbal, ratten & raven en verschillende tikspelen werden gespeeld. Het uur werd afgesloten door met het spel vies/lekker. De kinderen hebben lekker bewogen, maar nog belangrijker was dat we weer met z’n allen gezellig samen aan het sporten waren! De trainers vonden het fijn om iedereen weer te zien.

7 februari wordt er weer een korfspelen georganiseerd, nu weer door de jeugdcommissie. Komen jullie dan weer?

Meer foto’s zijn te vinden op de ledenpagina!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.