Zwemmers op het droge

1 februari 20210

Zondag 31 januari hebben 80 deelnemers de ZVS-loop volbracht, 30 hardlopend en 50 wandelend. Wat was het heerlijk om zo met elkaar een activiteit te hebben. Twee ereleden, Ank den Boer en Margriet Verdegaal, gingen als één van de eerste van start voor de wandeling. Evi, Anouk en Louise gingen hardlopen, maar werden iets gehinderd door beperkte parcourskennis en belandde, naar later bleek, in de Kaag.

Door de fanatieke lopers werd er gestreden om de Strava-kroon van het ZVS-run segment. Sander de Wolf was voor de start de huizehoog favoriet en hij stelde niet teleur. In een tijd van 23:29 (gemiddeld 4:02 de km) pakte hij het segment bij de mannen. Bij de dames ging Trudy Geurds met de kroon aan de haal in een tijd van 28:53 (gemiddeld 4:58 de km). De organisatie was blij aan het eind toch nog de drie dames op de foto te kunnen zetten. Iedereen veilig aan de finish. De EHBO-doos kon ongebruikt in de auto blijven en de appels en mandarijnen waren allemaal op. Dit is voor herhaling vatbaar!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.