Verrassing voor Margriet

17 november 20200

Wat een hoop reacties zijn er geweest op onze oproep om wat in te leveren voor Margriet. We hadden een hele postzak vol en daarnaast nog een aantal losse pakketjes die er niet meer bij pasten! Dinsdagmiddag 17 november hadden we uitgekozen om Margriet te verrassen, want ze was jarig! Pascal en Maaike gingen met z’n tweeën langs, want met meer mag natuurlijk niet met de huidige corona maatregelen.

Beneden bij het appartementencomplex belden we bij drie buren aan voordat er één opnam en de deur voor ons open wilde doen. Zo konden we de postzak voor de deur van Margriet neerzetten voordat we aanbelden. Margriet deed blij verrast de deur open en keek vol ongeloof naar alle brieven, kaartjes en pakketjes. De postzak is even open gemaakt, maar om alles te lezen zal ze even flink de tijd moeten nemen.

Willen jullie haar reactie zien? Op de ledenpagina op de website staan foto’s en een filmpje!

Iedereen bedankt voor het meehelpen aan deze verrassing!

De ZTC

 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.