Coronavirus en wedstrijden/trainingen

27 april 20200

21 april: De regering heeft de beperkende Corona maatregelen bekend gemaakt die gelden voor na 28 april. Helaas betekent dit voor ons dat het zwembad zeker tot 20 mei aanstaande nog gesloten is. Wel ontstaat er ruimte om met jeugdleden (18 jaar en jonger) buiten te trainen. We zijn voorbereidingen aan het treffen over hoe we een en ander veilig op kunnen starten. Dat dient te voldoen aan de richtlijnen van de gemeente en ons plan (protocol) dient ook goedgekeurd te worden door de gemeente. We hopen hier snel duidelijkheid over te krijgen zodat we met de invulling aan de gang kunnen.
Aanvullend op de vorige nieuwsbrief kunnen definitief uit de agenda:
De Sassenheim City Swim van 30 augustus
Alle waterpolotoernooien tot en met 1 september
Alle openwaterwedstrijden tot en met 1 september
Nog wel op de agenda staat het onvolprezen ZVS Zomerkamp. Uiteraard met een dik ? en als het al doorgang kan vinden dan ongetwijfeld in aangepaste vorm.

10 april: De KNZB heeft besloten dat er dit seizoen geen kampioenen worden benoemd in de waterpolocompetitie. Ook worden er geen degradanten en promovendi aangewezen. Clubs die op basis van de huidige standen recht zouden hebben op promotie, hebben een verzoek kunnen indienen om volgend seizoen een klasse hoger te mogen spelen. Ook mochten ploegen op een degradatieplaats aangeven dat ze vrijwillig een treetje willen afdalen.

31 maart: Alle regels die eerst tot 6 april zouden gelden gelden nu in ieder geval tot en met 28 april. Ook heeft het bestuur besloten dat de ALV van 23 april, het jubileumfeest van 16 mei en het jubileumweekend van 13 en 14 juni helaas niet doorgaan.

23 maart: Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die het RIVM en het kabinet als gevolg van de coronacrisis hebben moeten nemen, heeft de KNZB besloten alle competities van het seizoen 2019/2020 te stoppen.

16 maart: ‘De KNZB heeft conform de bekendgemaakte richtlijnen van het kabinet en het RIVM besloten alle competities die worden georganiseerd in het gehele land stop te zetten tot en met 6 april.  Ook mogen er geen verenigingsactiviteiten georganiseerd worden tot en met 6 april. Naast de wedstrijden zijn er dus ook geen zwemlesssen, trainingen en andere activiteiten die in verenigingsverband plaatsvinden.”

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.