Clinic van de oranjemannen voor D-jeugd

11 september 20190

Vrijdag 30 augustus waren wij als vereniging uitgenodigd door NZ&PC. Ter voorbereiding op het Olympisch seizoen 2019-2020 kwamen de waterpolomannen van Oranje naar Noordwijk. ’s Avond werd er door Hans Nieuwenburg (manager oranjemannen) en Harry van der Meer (bondscoach oranjemannen) in Grand Hotel Huis ter Duin een erg leuke presentatie gegeven, gevolgd door een receptie. ’s Middags was onze D jeugd uitgenodigd voor een Clinic.

Hier zijn we NZ&PC erg dankbaar voor, iedereen heeft genoten, vooral onze jeugd, zie het stukje hieronder van Anouk en Karlijn.

Wij waren vrijdag 30 augustus uitgenodigd om in Noordwijk mee te trainen met het Nederlands waterpoloteam mannen.

We deden eerst een warming up met z’n allen. Daarna werden er groepjes gemaakt en kregen we een aantal oefeningen. We gingen schieten op doel, leerden goed overgooien en wat slimme trucjes. Daarna deden we een wedstrijd tegen de mannen. Dit was erg grappig. Soms werd er zomaar iemand in de lucht gegooid, of mocht je meezwemmen op iemand zijn rug. Uiteindelijk mochten alle D-tjes tegelijk erin en probeerden we te winnen van de mannen.

Na de training kreeg iedereen een mini waterpolo bal waarop je handtekeningen kon verzamelen. Ook kregen we nog avondeten, een bord vol pasta. Wij vonden het heel erg leuk. Hopelijk komen de waterpolo vrouwen ook een keer training geven.

Anouk en Karlijn

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.