Trainingsweekend 2019

10 september 20190

Daar er nog een laatste weekend over was in de maand augustus was dit een mooi moment om het kroos van de Cityswim uit de oren te spoelen en de laatste vakantie randjes eraf te trainen.

Het weekend begon met een stukje inzwemmen op vrijdagavond in de Vosse. Waarna op zaterdagmorgen de jeugd begon aan hun eerst polotraining. Hier konden ze voor het eerst in lange tijd weer eens met een balletje gooien.
’s Middags gingen we met jong en oud de duinen in voor een heuse bootcamp. Michel Boer trakteerde ons op allerlei leuke oefeningen. Nooit geweten dat er zoveel manieren zijn om je door het bos te bewegen en wat je allemaal gezamenlijk met een elastiek kan doen…
’s Avonds in het onderdak werd onze spelregel kennis bijgewerkt door Jeannette, wat afgesloten werd met een gezellige borrel.

Na een korte nacht, konden we de volgende morgen weer vroeg richting de Vosse, waar meer dan 50 personen de slaap uit hun ogen probeerden te zwemmen.
Het weekend werd traditioneel afgesloten met een onderling toernooitje in de Wasbeek, waar de nieuwe generatie de selectie kon laten zien hoe polo nu echt gespeeld word.

Hopelijk heeft iedereen er weer net zo van genoten als wij,

De WPC

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.