Sassenheim City Swim!

6 juni 20190

Zwemverenging Sassenheim organiseert deze zomer voor de vierde keer de Sassenheim City Swim.
Dit jaar op zondag 25 augustus!

Bij het open-water-zwemevenement kunnen zwemmers van 8 tot 88 jaar een zwemtocht maken door de wateren van Sassenheim. Je kunt gaan voor 700 meter van het Oude Zwembad naar het Voorhavenkwartier of voor de 3.000 meter die start en eindigt bij het Voorhavenkwartier. Beide afstanden zijn geen wedstrijd, maar een leuke zwemtocht.

Derde openbare Sassenheim City Swim
De eerste editie was alleen voor leden, in 2017 konden alle geïnteresseerde zwemmers zich inschrijven. Ook vorig jaar was de Sassenheim City Swim openbaar, maar moest het evenement afgelast worden omdat door het warme weer de waterkwaliteit niet gegarandeerd kon worden.

Inschrijven
De Sassenheim City Swim is voor iedereen, maar je hebt wel een ticket nodig om deel te nemen. Vanaf 14 juni kun je je online inschrijven, via de facebookpagina van Sassenheim City Swim, voor €5,50 per persoon. Voor beide afstanden geldt een maximaal aantal deelnemers van 100 zwemmers.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.