Nieuwe officials

5 juni 20190

Erg blij om te melden dat we als ZVS weer een groot aantal officials mogen verwelkomen, vele handen maken namelijk licht werk.

23 Personen hebben afgelopen 9 Mei het examen voor de W cursus gedaan, hiervan zijn er 20 geslaagd. Hierbij willen we Lynn, Merel, José, Yvonne, Isa, Bas, Max, Pieter, Sam, Robin E, Mario, Ruben, Maurits, Robin B, Florian, Laura, Tess, Luc, Femke en Stijn graag feliciteren met het behalen van hun W.

Daarnaast volgden een tiental leden van ZVS en ZVL-1886 gezamenlijk de afgelopen weken een theorie en praktijk training om Scheidsrechter te worden. Alle 10 de personen hebben hun examen op 3 Juni gehaald, hierbij willen we Geert, Hylke, Jeroen, Sanne, Rob, Robin en Luc feliciteren met het behalen van hun scheidsrechters diploma.

Voor alle geslaagden, gefeliciteerd en een hoop plezier aan de badrand komende jaren.

Natuurlijk is een cursus niet mogelijk zonder trainer, hierbij willen we Bert nogmaals bedanken voor het geven van zowel de W als scheidsrechter cursus. Daarnaast willen we Bart, Jeanette en Arnout bedanken voor het assisteren bij het mondeling scheidsrechters examen.

Heb je zelf ook interesse om coach, spelbegeleider, scheids of jury lid te worden of iets anders te doen voor de vereniging, twijfel dan niet en neem even contact op met iemand van de WPC.

Met een trotse groet,

Namens de WPC,
waterpolo@zvsassenheim.nl 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.