Brevetzwemmen en familie-estafette!

28 april 20190

Dinsdag 21 mei vindt onze jaarlijkse brevetzwemmen weer plaats. De zwemmers moeten dan bepaalde tijden zwemmen om een brevet te kunnen halen. Als je alle brevetten al hebt gehaald kun je ook mee zwemmen om PR’s te zetten!

Tijdens het brevetzwemmen organiseren we ook een ludieke familie-estafette, 4×25 vrij. Al onze leden zijn welkom om een team samen te stellen en mee te doen met deze estafette. Stel een leuk en origineel team samen, met ouders, broers, zusjes, vriend(in), opa en oma, teamgenoten etc. en meld dit team aan bij Angela (zwemmen@zvsassenheim.nl)

Vind je het ook leuk om nog een wedstrijdje mee te zwemmen, zonder voor een brevet mee te doen dan kan dat natuurlijk ook. Je kan je inschrijven op alle afstanden op de 25, 50 of 100 meter. Ook dit graag aanmelden bij Angela (zwemmen@zvsassenheim.nl)

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.