Sassenheim Dames 1 – WZC (SG) Dames 2

2 april 20190

Nog drie wedstrijden hadden we te gaan. We zijn al kampioen, maar ongeslagen blijven is natuurlijk ook een mooi streven. Wijze les voor de volgende keer dat we dit nooit meer voor de wedstrijd tegen de scheidsrechter zeggen, want eerlijk is eerlijk hij heeft het ons niet makkelijk gemaakt 🙂

Met twee teamgenoten in de ziekenboeg begonnen we redelijk gespannen aan de wedstrijd maar gelukkig hadden we hulp van Nina.
De wedstrijd ging redelijk gelijk op. Wij kregen een press tegen en wisten weinig te scoren. Er werd wel veel geschoten maar helaas weinig binnen de palen.

De tegenpartij lag vooral op de 5 meter hun kansen af te wachten om met een vrije bal een doelpunt te scoren. Veel uitsluitingen en zelfs een gele kaart voor Jelle omdat hij juichte omdat Patricia de bal had gehaald en wist te bemachtigen.

Ging er nog wat goed, jazeker!  We zijn nog ongeslagen, we hebben gevochten wederom voor wat we waard waren. Kim had weer een vet gave backhand, helaas was die wel recht op de keeper maar volgende keer gaat deze er echt in. Maaike had natuurlijk weer haar doelpuntje meegepakt. Die is echt in topvorm! Rianne had weer gezorgd voor heel Ptjes bij de tegenpartij en als dat niet zo is dan hadden ze er echt uit gemoeten :). Nadieh had een supermooi blok bij de man minder en Jelle blijft altijd positief…. Wat willen we nog meer!

Nog twee wedstrijden te gaan en volgende week spieken bij de competitie van volgend jaar

Groet Yvonne

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.