WSG NieMo (SG) Dames 1 – Sassenheim Dames 1

27 maart 20190

Alweer een week na ons kampioensfeest, wat hebben we hiervan genoten! Het zwembad zat bomvol publiek en dit leverde wel wat spanning op. Zelfs ik, nooit zenuwachtig voor een wedstrijd, voelde het een beetje. We waren al kampioen, maar om dan niet te winnen terwijl al die mensen daar voor ons zaten, dat kon natuurlijk niet. Gelukkig maakten we er een spannende pot van, welke eindigde in een mooie winst voor ons! Hebben we het publiek toch maar even laten zien wat we kunnen. Hierna hebben we met een grote lach op onze gezichten genoten van een woordje van de voorzitter, drankjes, taart en een mooi cadeau: een bidonhouder met bidons, die groot genoeg is voor het hele team!

Nu een week later mochten we weer in de auto stappen. Dit keer op weg naar Nieuwerkerk a/d IJssel. Jelle begon zijn voorpraatje ermee dat we nu helemaal geen druk meer hoeven te voelen en alleen maar plezier moeten hebben tijdens deze wedstrijd. Want wat kunnen we nog verliezen? Kim is het hier niet helemaal eens. We zijn nog ongeslagen dit seizoen en dit wil zij graag vast houden. En ik denk dat zij niet de enige is. Dus helemaal geen druk..? Dat zit er denk ik niet in. Gelukkig kon ik weer relaxed het water in!

De scheidsrechters waren wel wat streng, er werd snel gefloten. 4 strafworpen en 11 U20’s werden er gegeven. Gelukkig voor ons hadden we 3 strafworpen mee. Allemaal genomen door een andere dame uit ons team en allemaal zaten ze erin! Verder hebben we lekker gebald en onze eigen spelletje gespeeld. Volgens mij hebben we allemaal veel plezier gemaakt.  De tegenstanders hadden wat minder plezier want er werd veel geschreeuwd om ons heen. Jelle vond dit onze beste wedstrijd van het seizoen. Beter konden we het dus niet doen. En die bidonhouder was ook wel top! Geen gedoe meer met 5 flesjes in je handen😊

Nog drie wedstrijden te gaan dit seizoen. Dus nog even volhouden om ongeslagen te blijven!

Maaike

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.