MNC Dordrecht Dames 2 – Sassenheim Dames 1

Vorige week hebben we ons thuispubliek laten zien dat we niet voor niets bovenaan in de competitie staan. Echter waren we wel kampioen in het missen van kansen. Dat moet veranderen! Jelle benadrukte dan ook tijdens het korte voorpraatje van deze week dat we gewoon ons spel moesten spelen, maar ook al die kansen moesten afmaken. Dat leek een duidelijke opdracht!

Onder de indruk van het geweldige sportcomplex met daarin een onwijs mooi zwembad (lijkt me ook een ideaal zwembad om wedstrijden in te zwemmen), zwommen we wat baantjes in en schoten onze keepster Elise warm. We waren er klaar voor!

Het eerste partje zwom ik op, helaas een start zonder afzet van de kant, pff, ik haat dat. Ik miste de bal dan ook flink. Dat deerde niet heel veel, want al snel kregen we een strafworp mee. Een lekker begin. Dat ging goed komen. Echter bleek even later dat Dordrecht een taaie tegenstander was in hun eigen bad. Ook al hebben wij een lekker zwemteam, 30 meter lang en 8 banen breed zijn wij niet gewend. Wat een eind. Zij waren dat duidelijk meer gewend en zwommen al onze breaks dicht en namen goed van elkaar over. Gelukkig lag onze verdediging ook erg goed en kwam Dordrecht maar twee keer tot scoren toe. Wij waren vier keer trefzeker en wonnen de wedstrijd dan ook met 2-4. Geen goede score om nog verder uit te lopen met doelsaldo, maar de drie punten waren weer binnen. Lekker!

Volgende week spelen wij thuis een streekderby tegen Alkemade. Komt allen kijken op zaterdag 2 februari om 21.00 uur.

Rianne

Reacties

Wees vrij om een reactie achter te laten...
wil je een foto tonen bij je reactie? Maak een account aan op gravatar!

 • Erkend leerbedrijf

 • Professionele zwembrillen kopen

  Zwembrilletjes.eu Kortingscode: ZVSASSE5
 • Sponsor de vereniging met je aankoop

 • Hall of fame wk 16

  Geen resultaten gevondenGeen resultaten gevonden
  Bezoek de Hall of Fame
 • Aankomende waterpolo wedstrijden

 • Zwemtijden online!

  Benieuwd naar je persoonlijke zwemtijden?
 • Jeugdcommissie Kalender

  Knutselavond: 25 januari 2019
  Fifa-karaoke avond: 15 maart 2019
  Klaverjasavond: 5 april 2019
  Zomerkamp: 17 – 24 augustus 2019

 • Vind ons op Facebook!