SVH Dames 1 – Sassenheim Dames 1

“Lang zal ze leven, lang zal ze leven” vandaag is de dag dat Rianne jarig is en 30 geworden is. 🙂 Nogmaals van harte Rianne! Jelle is zijn belofte nagekomen en heeft voor het eerst een taart gebakken. Speciaal omdat Rianne jarig is en dit na de wedstrijd natuurlijk gevierd moest worden. 

Nadat ik met Naomi en Britt ietsje later aankwam in het zwembad door een kleine toeristische route door Rotterdam konden we beginnen aan de voorbespreking. 😉 Dit keer geen verhaaltje over de dierentuin of het middag dutje van Jelle. Hij begon deze keer zijn verhaal met dat hij vorig jaar ons voor het eerst gecoached had tegen dit team. Na nog een korte voorbespreking en veel gelach konden we het water in. 

Ik had als assistent-coach weer netjes van Jelle een wisselschema gekregen en met volle moed konden we aan de wedstrijd beginnen. Helaas scoorde de tegenstander na een perfect schot in de hoek vanaf de 8 meter het eerste doelpunt. Maar dit gingen we niet laten gebeuren dus scoorde al gauw Yvonne ons eerste doelpunt. Hierop volgde Nina met nog een doelpunt en Lynn met nog twee! 1-4 dat was een goed begin! 

Periode twee was een moeilijker periode voor ons. Maar na een man meer toch nog een puntje kunnen pakken. Helaas ging er ook nog eentje in bij ons. De score was nu 2-5 

De derde periode moesten we meer blijven zwemmen van Jelle. Ons eigen spelletje blijven spelen, dan zouden we ze er uit zwemmen. Deze periode zijn er veel doelpunten gevallen aan beide kanten. Het was heel spannend en vooral heel fysiek. We eindigde de derde periode met 4-8

De laatste periode begon. Nu was het vasthouden en ons spel doorzetten. Er zijn deze periode een aantal onmogelijke doelpunten in gegaan. Chapeau dames! We eindigden met een stand van 4-10.

Een heftige en fysieke wedstrijd was het wel maar echte toppers deze dames! Dank jullie wel dames voor weer een mooie wedstrijd en een overwinning! Jelle bedankt voor het coachen! Ook wil ik onze vaste invalster Isa bedanken! En ik wil Lynn bedanken voor het invallen! Die heeft toch mooi 2 doelpunten en 2 5-meters gescoord! 

Nog 1 wedstrijd voor de winterstop te gaan en we staan nu op nummer 1 met 7 punten voorsprong op nummer 2 en een prachtig positief doelpunten saldo van 51 doelpunten. Tot volgende week!
 
Groetjes, Nadieh

Reacties

Wees vrij om een reactie achter te laten...
wil je een foto tonen bij je reactie? Maak een account aan op gravatar!

 • Erkend leerbedrijf

 • Professionele zwembrillen kopen

  Zwembrilletjes.eu Kortingscode: ZVSASSE5
 • Sponsor de vereniging met je aankoop

 • Hall of fame wk 16

  Geen resultaten gevondenGeen resultaten gevonden
  Bezoek de Hall of Fame
 • Aankomende waterpolo wedstrijden

 • Zwemtijden online!

  Benieuwd naar je persoonlijke zwemtijden?
 • Jeugdcommissie Kalender

  Knutselavond: 25 januari 2019
  Fifa-karaoke avond: 15 maart 2019
  Klaverjasavond: 5 april 2019
  Zomerkamp: 17 – 24 augustus 2019

 • Vind ons op Facebook!