Sassenheim Dames 1 – Wiekslag Dames 2

3 december 20180

Zoals vaak begon Jelle vandaag de voorbespreking met een leuk verhaaltje; hij lag dus te slapen die middag en toen hij wakker werd, zag hij in de waterpolo app staan dat wij een makkelijke tegenstander waren voor Wiekslag. We waren het er dus allemaal over eens dat daar verandering in moest komen. Nadat Anouk als “groentje” de warming-up moest begeleiden, waren we goed warm en konden we, met in ons achterhoofd houdend dat we makkelijk in moeilijk gingen veranderen, aan de wedstrijd beginnen.

Met in het eerste partje 1-1, hadden we wat opstart problemen. Gelukkig kon Jelle in de rust ons even toespreken en na het tweede partje stonden we al weer 5-1! Dat ging de goede kant op. Na het wisselen van helft, konden we beginnen aan het derde partje, die we eindigde in een 10-2. Het laatste partje ging toch wat minder, maar wel mooi gewonnen met 11-3 van Wiekslag!


Nu hebben we toch mooi makkelijk in moeilijk veranderd 😉
Elise en Anouk bedankt voor het invallen! We hadden jullie echt nodig 🙂

Isa

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.