WZC (SG) Dames 2 – Sassenheim Dames 1

25 november 20180

We willen graag beginnen met het bedanken van onze invalsters! Dankjewel voor het harde zwemmen, de mooie doelpunten, de geweldige trucjes en het fantastische samenspel. Fleur en Isa we hadden het niet zonder jullie gekund!

Al 6 wedstrijden ongeslagen gingen we met goede moed richting Zoetermeer. Allemaal erg gespannen kregen we nog een laatste peptalk van Jelle. Ze mochten dan wel tweede staan, maar wij zouden gewoon lekker ons eigen spelletje spelen.

Goede voorbereiding is natuurlijk altijd belangrijk. Iedereen ging lekker inzwaaien en Britt ging ijs halen voor de tegenstanders. Maar toen we weer compleet waren konden we met onze Dextro te water.

De wedstrijd ging van start, we waren er klaar voor. Eerste partje ging voorbij, genoeg kansen maar helaas gingen ze niet het doel in. Gelukkig ging partje twee een stuk beter en stonden we gelijk 4-1 voor. Zo ging de wedstrijd nog een paar partjes door en hebben we hartstikke mooi gewonnen met 7-1.

Het allermooiste van de wedstrijd was eigenlijk wel het compliment van de scheidsrechter. Hij vertelde ons dat we een geweldig team waren dat leuk samenspeelde en dat we een goede toevoeging zouden zijn in een competitie hoger. Nu genietend van de winst en van de eerste plek in de competitie – toch Jelle?

We zien jullie graag weer volgende week! 1 december hebben we een thuiswedstrijd tegen de Wiekslag (5e).

Mieke

 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.