Stofwisseltour 2018

11 juni 20180

En ja hoor, daar is ie weer. De STOFWISSELTOUR nu in 2018.Dit jaar voor de 8ste keer en team EMMA is er weer bij. Dit jaar met een groter fiets- en begeleidingsteam dan ooit.
Een groot aantal leden van de zwemvereniging doen mee: Frank, Paul, Wesley, Perry, Sam, Jochem, Rianne, Jelle, Maaike, Yvonne, Luc, Remco, Stan, Bert en Angela!! Ook internationaal waterpoloscheidsrechter Diana Dutilh is van de partij.
Zo mooi dat er zoveel mensen om geven om hieraan mee te (blijven) doen. We doen nog steeds ons best om fondsen te werven om onderzoek naar Stofwisselingsziekten te kunnen ondersteunen. Dit is nog steeds hard nodig. Alleen op deze manier kunnen we de kinderen en gezinnen die hiermee te maken krijgen ondersteunen en zorgen dat hun kwaliteit van leven verbeterd kan worden en dat er meer mogelijkheden komen om deze ziekte te lijf te gaan. Het is in augustus 8 jaar geleden dat Emma ons is ontvallen maar dit is nog steeds belangrijk voor ons.
Dus stort jullie euro’s via deze link: http://www.stofwisselkracht.nl/…/119…/8010415-team+emma+2018 op de actiepagina van team EMMA. Dat zal ons steunen op onze 3-daagse tocht door Nederland, van 22 tot 24 juni aanstaande.

 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.