ZwemmenUitslagen recreantenwedstrijd 10-06-2018

11 juni 20180

De laatste wedstrijd voor de recreanten van dit seizoen werd in Leiden georganiseerd. Met een ploeg van 9 zwemmers (waarvan een aantal voor de eerste keer mee deden) werd gezwommen op individuele nummers (schoolslag, rugslag en wisselslag) en estafette (6 x 25 meter vrije slag).
Er zijn weer heel wat persoonlijk records verbeterd en maar liefst 14 medailles behaald! Gefeliciteerd met de mooie prestaties !
Aan de estafettes, 6 x 25 meter vrije slag werd deelgenomen door Esmee, Tygo, Amber, Stan, Karlijn en Amy. Met de tijd van 2.38.66 werd de derde plaats behaald.
De afspraak is gemaakt om ook in het seizoen 2018/2019 deze wedstrijden weer te organiseren; in het najaar gaan we hiermee dus verder.
In de bijlage staan de persoonlijke gezwommen tijden.
Uitslagen recreantenwedstrijd 10-06-2018

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/zvsassenheimnl/www/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
vorige
Geef je op voor het slotfeest op 30 juni!

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/zvsassenheimnl/www/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
volgende
Stofwisseltour 2018

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.