Sassenheim dames 1 – de Kempvis dames 1

16 november 20170

Na de eerste 5 wedstrijden stonden we op een mooie derde plek. De nummer twee had even veel punten maar stond op doelsaldo net een plekje hoger. Laten we deze week nou net tegen deze nummer twee (de Kempvis) moeten spelen. Een spannende wedstrijd zouden we dus tegemoet gaan.
Twee van onze topspelers konden er helaas niet bij zijn deze wedstrijd. Gelukkig speelden Kim en Marianne met ons mee waardoor we toch met een volledig team konden beginnen. Daarnaast hadden we grote steun aan Lara, onze pupil van de week. Ze deed lekker mee met het inzwaaien, inrennen en inzwemmen.
We waren er klaar voor en konden aan de wedstrijd beginnen. De scheidsrechters gaven het startsein en Lara gooide mooi de bal in het water. Na 40 seconden speeltijd hadden we gelijk een man meer. ‘TIME OUT!!’ schreeuwde Bart.
Even een snelle tactiek bespreking en een plaatsverdeling. Rianne lag mooi in het hoekje en knalde op het doel. Helaas was deze mis. 13 seconden later weer een manmeer. Poging 2 en Rianne knalde hem erin! Twee minuten later scoorde blauw en stond het weer gelijk. Daar ging Rianne niet mee akkoord. Ze scoorde de 2-1. Helaas even later gelijk weer 2-2. In de laatste minuut van het eerste part regelden we nog twee manmeers. Helaas die gingen er niet in.. Toch nog maar even oefenen op die man meer!
In de eerste helft van het tweede part veroorzaakten we twee man minders. Helaas bij de tweede ging de bal in het doel en stonden we 2-3 achter. In het derde part liet Marianne even zien hoe die bal in het net moet, 3-3. Tot nog toe bleef het een spannende wedstrijd. Helaas eindigde we het derde part weer met een achterstand, 3-4.
Na een peptalk van Bart en vol goede moed gingen we het laatste part in. We zwommen elkaar echter een beetje in de weg en gebruikten niet het hele veld. Twee tegendoelpunten volgden. Oke nog een manmeer voor ons! Gooien we deze nog even er in? Ja! Patricia paasde de bal mooi naar Maaike, die hem er vanaf het linkerhoekje inschoot!  Helaas in de laatste 20 seconden ook nog een tegendoelpunt waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-7. Helaas! Maar het was een leuke wedstrijd om te spelen! Bedankt voor het invallen Marianne en Kim! En Lara ook bedankt voor de support! Volgende week moeten we tegen Vlaardingen 3. Eens kijken of we daar weer 3 punten kunnen pakken!
Maaike

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.