ZwemmenUitslagen recreantenwedstrijd 12-11-2017

13 november 20170

De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen van deze zwemmeerkamp werd in Bergschenhoek georganiseerd. We zijn er met een kleine maar enthousiaste groep zwemmers naar toe gereisd. Dezelfde dag was er ook een waterpolotoernooi voor de mini’s, waardoor een deel van de uitgenodigde zwemmers daaraan heeft deelgenomen.
Er is gezwommen tegen zwemmers van ZV Noordwijkerhout, LZ 1886 uit Leiden en de Watervogels uit Bergschenhoek (de organisator).
Tijdens zo’n eerste wedstrijd is het spannend hoe de tijden uitpakken.  Het gaat er natuurlijk om dat er netjes wordt gezwommen, daarnaast is het van belang een persoonlijk record te zwemmen.  En natuurlijk is het dan mooi als daarmee ook een medaille wordt gewonnen.  
Er zijn, door de 5 zwemmers, maar liefst 9 medailles behaald, een prachtig resultaat.
Gefeliciteerd met de mooie prestaties.
Uitslagen recreantenwedstrijd 12-11-2017

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/zvsassenheimnl/www/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
vorige
Aquadraat dames 1 - Sassenheim dames 1

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/zvsassenheimnl/www/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
volgende
Sassenheim dames 1 - de Kempvis dames 1

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.