Vlaardingen dames 3 – Sassenheim dames 1

20 november 20170

Zaterdag 18 november Vlaardingen 3 uit ! We hadden dit jaar al eerder gespeeld tegen Vlaardingen 2 en gewonnen maar we wisten dat dit een heel ander spelletje zou worden. Na een heerlijke duik in het ijskoude water mochten we beginnen.

En ja hoor bij het eerste contact werd het meteen al duidelijk, hopelijk zouden de badpakken de wedstrijd overleven.. Vlaardingen had een erg sterke midvoor en een enigszins partijdige scheids in de broekzak zitten en voor wij het door hadden stonden we eind eerste helft al met 3-0 achter. Na een peptalk van Bart over de zone en het spelen van ons eigen spelletje gingen we weer te water.

Na een afstandsschot van Yvonne en nog 2 doelpunten van Vlaardingen was eind tweede periode de stand 5-1 geworden. Vonden we het nog leuk.. nee niet echt maar langzaam werd het in de derde periode zichtbaar voor de scheids dat Vlaardingen echt wel heel erg fysiek probeerde te winnen en dat werd gevolgd door vele U20 aan de kant van Vlaardingen. Maar ja dan moet Sassenheim de man meer situaties nog wel ff afmaken 😊. Een leer momentje dus! . Na een mooi doelpunt van Maaike waren we in de derde periode iets dichterbij gekomen…

In de laatste periode hadden we ze eindelijk goed in de tang met de verdediging en konden we ons eigen spelletje spelen en ja hoor met een schitterend doelpunt van Naomi en  van Rianne kon Mieke 5 seconden voor tijd de stand gelijk maken met een geweldig schot. Wat een wedstrijd! Het voelde echt als een overwinning! Top gedaan meiden en Bart!

Yvonne

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.