Aquadraat dames 1 – Sassenheim dames 1

7 november 20170

Na een file en een korte voorbespreking waren we klaar om gezellig te kletsen met de tegenstanders. Iedereen kende natuurlijk de keepster Tilly, de door jaren beproefde keepster van Sassenheim. De dames hadden er allemaal zin in, inclusief…Kim!.

We mochten het water in, na een paar baantjes zwemmen kon de nagelcontrole weer beginnen. Blijft altijd een spannend moment, hebben we dit keer weer de nageltjes goed geknipt? Natuurlijk slaagden we deze test met vlag en wimpel! Trots gingen we weer te water om de sprintjes af te maken.

Toen was het eindelijk zover. We merkten het meteen, altijd fijn een slechts 5 banen tellend bad. Dit deed ons helemaal niets! De eerste strafworp werd door Mieke (met wat spanning want Tilly is geen onbekende) lekker in het doel geschoten. In het tweede partje kwam Rianne mooi vrij door, resulterend in de tweede vijf meter. Nu met nog wat extra spanning mocht Mieke de bal weer schieten, wat de stand 0-2 maakte. Natuurlijk konden de kanonskogels van Yvonne en Patricia niet achterwege blijven. Na het tweede partje was op het scorebord een mooie 0-4 af te lezen.

Tijdens de wedstrijd werd mooi samen gespeeld, we konden elkaar goed vinden. Er waren genoeg mogelijkheden om lekker te scoren voor zowel wit als blauw, toch wilde de bal er vaak genoeg niet in… Toen was er een overtuigend doelpunt van de tegenstander, tenminste de scheidsrechters waren hier minder van overtuigd en dus telde hij niet.

Laatste partje wordt gestart en we gaan weer met vol goede moed verder (mag ook wel want we staan netjes 0-5 voor, door het mooie doelpunt van Rianne). Een man-meer, waar we altijd van willen leren dus Bart vroeg netjes een time-out aan. Veel passjes hadden we niet nodig, wat ons nog zelfverzekerder maakte. Zo werd de wedstrijd met een paar leuke trucjes afgemaakt.

Wat extra vermeld mag worden bij deze wedstrijd: geen gele kaart voor Bart, geen p’tje voor Patries en een eindstand van 2-7. We mogen rustig samenvatten dat dit een succesvolle wedstrijd was! Hartstikke bedankt voor alle vertrouwen/aanmoediging en tot volgende week!

Mieke

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.