Uitslagen 1e D-competitie 01-10-2017

2 oktober 20170

Afgelopen zondag werden de beste zwemmers van de vereniging weer opgeroepen om te zwemmen voor de vereniging. In elke leeftijdsgroep zwemmen namelijk twee zwemmers voor punten. Als je uiteindelijk (na 5 wedstrijden) het minste punten hebt, en dus het hardst hebt gezwommen, win je als vereniging! En dat wil ZVSassenheim natuurlijk ook wel =)

Dank aan Jalmar, Erik-Jan, Sanne, Nina, Stijn, Amy, Pim, Rens, Stan, Naomi, Wesley, Rianne, Lucas, Rafaël, Ivo, Thomas, Evelien, Frank, Jens, Laura, Britt, Merel, Tim, Femke, Isa en Jasmijn voor het harde zwemmen, gezelligheid en hun inzet. Ook dank aan Angela, Martijn en Frank die hun kelen schor hebben geschreeuwd en de gouden tips hebben gegeven vooraf aan de wedstrijd. Als laatste dank aan alle juryleden!

We zijn in deze ronde op een mooie 5e plaats (van de 10) geëindigd!

Uitslagen D-competitie 01-10-2017

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.