Helden van de miniorenwedstrijd

19 april 20150

Zondag 18 april deed een klein groepje; Lilly, Lotte, Bente, Artemis en Sanne, mee met de laatste miniorenwedstrijd van dit seizoen. Lotte mocht als eerste zwemmen, 100 rug. Ze zwom maar liefst 10 seconden van haar PR af die ze vorige week nog gezwommen had! Ook met haar tussentijd op de 50 rug zwom ze een PR van 3 sec. Daarna mochten de vier andere meiden, de 200 wisselslag. Deze afstand zwommen zij allemaal voor het eerst dus dat was een echte uitdaging.
Alle vier hebben ze de afstand mooi uitgezwommen, zonder gediskwalificeerd te worden! Artemis en Sanne zwommen ook nog een PR op de 50 vlinder. Hierna was het even wachten. Dachten we maar vijf kinderen mee te hebben, ze moesten wel bijna allemaal tegelijk zwemmen. Ondertussen scheen het zonnetje naar binnen en hadden vooral Maaike en Sharon het erg warm door dit broeikaseffect. Na even gewacht te hebben mocht Lotte haar tweede afstand zwemmen, 100 vrij. Haar uitdaging was om hier ook een flink PR op te zwemmen en dat lukte. Ze zwom 8 seconden van haar PR af! De andere vier meiden mochten vervolgens de wedstrijd afsluiten met de 100 rug, waarop Artemis en Bente een mooi PR zwommen. Alle meiden goed gedaan! Op naar de minioren finales, deze zijn begin juni. Hieraan mogen de snelste zwemmers meedoen. Je wordt vanzelf uitgenodigd en anders staan er volgend jaar weer nieuwe miniorenwedstrijden op het programma.
Hieronder de uitslagen:
[download id=”391″]
 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.