Uitslagen recreantenwedstrijd Bodegraven

15 april 20150

Met 11 zwemmers is op 12 april jl. deelgenomen aan de recreantenwedstrijd in Bodegraven. Vol enthousiasme zijn de 50 meter schoolslag en rugslag gezwommen. Anna en Ivo moesten een 100 meter wisselslag zwemmen, voor hen een eerste keer tijdens een wedstrijd. De 6 x 25 meter borstcrawl estafetteploeg bestond uit jong en iets ouder: Ariënne, Victoria, Tim, Wesley, Naut en Ivo zwommen de sterren van de hemel.

Na afloop van de wedstrijd kon de balans worden opgemaakt. De groep reed met maar liefst 19 medailles en vele persoonlijke records rijker huiswaarts. De volgende wedstrijd vindt op 14 juni a.s. plaats (Leiden).

[download id=”390″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.