Laatste wedstrijd voor dames 1 samen met mini van de week Sophie

27 april 20150

UPDATE: EXTRA FOTO’s
Afgelopen zaterdag 25 april werden de laatste wedstrijden van het competitiejaar 2014-2015 gespeeld. Voor dames 1 zou er niet meer veel veranderen, aangezien ze stevig op de tweede plaats stonden. De eerste plaats was een paar weken geleden uit zicht geraakt, maar ook het team was derde stond, kon Sassenheim niet meer inhalen. Ondanks dat, werd het een gezellige avond met een mooie wedstrijd.

Alle dames kwamen langzaam binnendruppelen, maar wie ook het zwembad binnenkwam was Sophie. Een beetje zenuwachtig en met een moeilijke keuze als welk badpak ze moest aantrekken, werd ze ontvangen door haar ‘juffie’. Ze kreeg een echt ZVS T-shirt met haar eigen naam erop. Zo hoorde ze er echt bij. Ze werd aan iedereen voorgesteld, maar natuurlijk als eerste aan de belangrijkste man van het team, de coach, Walter. Sophie is 7 jaar, een jaar lid van ZVS en een fanatieke zwemmer en poloër en nu ook mini van de week. Als mini van de week mag je alles meemaken wat het team doet. Na wat gezellig geklets, kwam het serieuze werk: voorbespreking, inzwaaien, inzwemmen, sprinten en ingooien. Vervolgens was er een belangrijke taak voor Sophie. Bij de eerste keer opzwemmen naar de bal, mocht zij de bal in het water gooien van scheidsrechter Bert. Perfect, want ZVS veroverde de bal en mocht de eerste aanval inzetten. Na haar belangrijke taak, ging Sophie bij de wissels, assistent-coach Sharon en coach Walter zitten, waar ze alles goed in de gaten hield en alle vragen stelde die ze maar wilde.
Dames 1 werd aangevuld met Nina en Britt als invallers. Sassenheim moest hun eer hoog houden, want de dames speelden tegen d’ELFT, laatste in de competitie. En dat gebeurde, er werden een hoop doelpunten gemaakt, er werd goed verdedigd en goed naar elkaar gekeken. Doelpunten werden gemaakt door Mieke (2), Maaike (2), Kim, Marianne, Fleur, Patricia (2), Rianne (4) en Nina. Nina maakte haar doelpunt in de laatste seconde van de wedstrijd, een mooi debuut in dames 1. Super gedaan! Ook Britt deed het goed, zij gooit steeds beter en verder de bal uit, zodat de dames meer kunnen breken. Ook hield ze een paar ballen goed tegen!
Na de wedstrijd hebben we geproost op het mooie jaar! Leuk seizoen, veel gewonnen en ook nog wat geleerd! Ook Sophie heeft in de wedstrijd dingen geleerd, ze vertelde:
* Dat je moet kijken als je de bal naar iemand anders gooit
* Wat ‘over de hele’ is
* Dat je niet altijd meteen moet schieten, dat het soms beter is om even te wachten
De dames bedanken iedereen die ons heeft geholpen van dit jaar een leuk jaar te maken. Bovenal bedanken we Walter, Bart en Jeroen (onze trainers en coaches), alle invallers (Kiki, Vera, Yvonne, Nadieh, Anouk, Britt, Quinta, Evelien, Nina, Diana, Jeannette), alle andere dames en meisjes voor de gezelligheid tijdens de trainingen, Bert en Harold (voor het inval fluiten bij de laatste wedstrijd), het publiek en Sophie als mini van de week!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.