Uitslagen miniorenwedstrijd deel 4

15 maart 20150

Zaterdag 14 maart stond de vierde miniorenwedstrijd op het programma. Een groep van 14 kinderen ging naar Alphen om een lekkere wedstrijd te zwemmen. De kinderen hebben netjes gezwommen, tot aan het eind dachten we geen dissen te hebben deze wedstrijd. Helaas op de valreep nog twee dissen. Maar die 100 vlinderslag is ook wel een heel zware afstand. Het is al een hele prestatie dat ze deze afstand vol hebben gehouden! Daarnaast waren er een aantal mooie persoonlijke records: Artemis zwom een pr van 6 sec op de 100 school, Erik Jan een pr van 5 sec op de 200 wissel, Sanne een pr van 8 sec op de 100 vrij en Robine een pr van 7 sec op de 100 vlinder! In onderstaande bijlage zijn de andere uitslagen te zien.
[download id=”384″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.